Hogyan öltözzön fel 2021 legújabb trendjei szerint?

A nők 11 percenként és 23 másodpercenként gondolnak a divatra. Élvezni akarják a vásárlást, javítani a hangulatukat egy rossz nap után, vagy csak időt pazarolni. A divat változik, és ami régen aktuális volt, lehet, hogy ma nem az. Egyesek szeretik a divatot, mások utálják.

De tudta, hogy vannak köztünk olyanok, akik félnek a ruháktól? A vestofóbia olyan fóbia, ahol az emberek a lehető leglazább ruházatot részesítik előnyben, abban a hitben, hogy az nem érinti testüket. Ez a ruházati félelem többnyire negatív tapasztalatokból alakult ki - például súlyos allergiás reakció egy adott típusú anyagra, vagy ez minden beavatkozás nélkül történt.

Egyesek azonban napi szinten félelemmel küzdenek a ruha kiválasztásakor. Az az ötlet, hogy órákat töltsön a szekrény előtt, megijeszt, és az utolsó szakaszban visszatér az opcióra, amelyen már a kezdetek óta gondolkodik. Számos olyan tanulmány és statisztika létezik, amely átfogóan tükrözi a nők öltözködési magatartását. Lehet, hogy egyesekben megtalálja magát.

Trendyol
Trendyol Farmer fehér
14490,00 Ft
Aboutyou.hu
Raktáron
A termék részletei
LEVI'S
LEVI'S Farmer sötétkék
42990,00 Ft
Aboutyou.hu
Raktáron
A termék részletei
Koucla
Női blúz 78962
12792,00 Ft
Amiatex.hu
Raktáron
A termék részletei
Trendyol
Trendyol Black Detachable Hooded Inflatable Jacket
32240,00 Ft
Factcool.hu
Raktáron
A termék részletei

Nincs semmi a szekrényben, de az ürességben nem kiemelkedik

Egy néhány évvel ezelőtti tanulmány szerint az átlagos amerikai nőnek 103 ruhadarabból álló szekrénye van. Tegyük fel, hogy ez nem olyan nagy szám, a különböző évszakok és alkalmak alapján ítélve. A statisztikák szerint azonban egy 1000 nőből álló mintában akár 21 százalék képviseli a nem viselhető ruhákat. Míg 33% -uk túl szoros ruhadarabokat tükröz, 24% -uk lazább. A tizenkét százalék között vannak olyan újdonságok, amelyekre még még nem adódott lehetőség, az utolsó tíz százalék pedig csak akkor érhető el, ha képes egy használható kombinációt összeállítani. Gyakorlatilag egy teljes gardrób, szinte minimális használat mellett.

A nőknek sokáig tart az öltözködés

A fent említett tanulmányt más statisztikák is megerősítik, amelyek azt mutatják, hogy ruhájuk egyötödét nők viselik idejük 80% -ban. A megkérdezett ezerből, négyszáz nő azt mondja, hogy nem okoz gondot naponta kétszer átöltözni. Átlagban pedig ötből három nőnek van gondja a szekrényben hordható dolgokat találni. Már jó ideje a női nem azon gondolkodik, hogy mit vegyen fel. Életében átlagosan 287 napot tölt hosszú döntések meghozatalával. Naponta beszélhetünk egy szekrény előtt töltött negyedóráról.

Mit képzeljünk el a trend alatt?

Te tudod, mi áll a trend szó mögött? Ez egy bizonyos ponton modern. Gyakran társul a divatiparhoz, de tükrözi a jelenlegi negatív hatást is, például a globális felmelegedést. A trend egyszerűen azt tükrözi, ami jelenleg aktuális.

A 2021-es évek aktuális divatirányzatai közé tartoznak az időtlen darabok, amelyeket több évtizede viseltek. Öltözködésben a hetvenes évekre tekintünk vissza. És amit egyszer viseltünk, azt újra kihúzzuk a szekrényekből. Egyes divatirányzatoktól azonban egy év múlva búcsúzunk, míg mások visszatérésüket érzik. Tudja, milyen stílusos darabokat ne hagyjon ki a szekrényből a legújabb trendek szerint? Ez a tíz darab lesz a domináns.

Trendyol
Trendyol Ruha pitaja / sötétszürke / bézs
10990,00 Ft
Aboutyou.hu
Raktáron
A termék részletei
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Pulóver Abo Flag WW0WW32440 Piros Regular Fit
44920,00 Ft
Modivo.hu
Raktáron
A termék részletei
KAN
KAN Póló 'COMO' benzin
46990,00 Ft
Aboutyou.hu
Raktáron
A termék részletei
Top Secret
Szigorúan titkos NŐI RUHA
12050,00 Ft
Factcool.hu
Raktáron
A termék részletei

1. A kék az év színe

A Pantone Color Institute szerint 2021 színe kék színűvé válik. Ez a vállalat elemzi a színeken belüli trendeket, és több éve tájékoztatja az egész világot arról, hogy milyen szín lesz az adott évben. Az idei kék, sajátos árnyalata 19-4052 Classic Blue. Ha még nem rendelkezik egyetlen ruhadarabbal ebben az árnyalatban, akkor a közeljövőben mindenképpen be kell szereznie.

2. Fogadjon a lineáris vonalakra

A függőlegesek különösen népszerűek lesznek. A függőleges vonalak bármilyen típusú karakteren kitűnnek, és híresnek tűnsz bennük. Akár függőleges vonalakkal rendelkező inghez nyúl, akár tetőtől talpig függőleges vonalakban öltözik, egyik esetben sem ront el semmit.

3. A hetvenes évek visszatértek

Ha még nem dobta el régi harang nadrágját, újra kiveheti a szekrényekből. Visszatérnek a divatba. A férfiak és a nők körében is népszerűek lesznek. Ha azon emberek kategóriájába tartozik, akik nem félnek az erős színek viselésétől, az idei sláger a mustár színű bársony.

4. Viseljen bőrt többféle árnyalatban

A bőr mindenhol ott lesz ebben az évben. Pólókon vagy szoknyákon, teljesen az alsónadrágig. Csak a fekete szinü bőrt el lehet felejteni. Választhat a teljes színtartományból! Garantáltan kitűnik a különféle színű bőrruhákban, és mindenképpen felpezsdíti ruhatárát.

Fashionhunters
Női dzseki Fashionhunters Faux
38670,00 Ft
Factcool.hu
Raktáron
A termék részletei
LeGer by Lena Gercke
LeGer by Lena Gercke Átmeneti kabátok 'Marla' fekete
42990,00 Ft
Aboutyou.hu
Raktáron
A termék részletei
Desigual
Desigual Japo Patch Dzseki Kék
48090,00 Ft
Bibloo.hu
Raktáron
A termék részletei
CECIL
CECIL Átmeneti dzseki fehér farmer
28990,00 Ft
Aboutyou.hu
Raktáron
A termék részletei

5. A neon színnek nem lesz vége

Ha nincs ínyedre a neonszínü ruházat, és remélted, hogy lassan kezd eltűnni az üzletekből, akkor ezt az új év után sem fogod látni. A neonszínek 2021-ben ismét zöldellnek. Tavasszal fel lehet készülni a rendkívül világos színekre, mert a tervezők a neon ruhákat beépítették tavaszi kollekcióikba. A kombinálásnál azonban vigyázni kell. Ha fontolóra veszi a neonszín és a sötétebb szín kombinációját, változtassa meg a véleményét. Túl zavarónak tűnnél, és határozottan nem akarod ezt a benyomást kelteni a nyilvánosság előtt

6. A pöttyos továbra is IN

Polka dots, a pöttyös vagy az úgynevezett pöttyöcskék szükségszerűek a női kollekcióban. Önnek is biztosan van ehez fogható ruhadarabja. Legyen szó egy nagy pöttyös blúzról vagy egy hosszú ruháról a kicsikkel, idén a pöttyök határozzák meg a stílust. Ha azonban nem tudja, mihez illesztheti őket, akkor ez a szezon nyitva áll a pontok különböző nyomatokkal vagy színekkel való kombinálásához.

7. A horgolt darabok is helyet kapnak

Ha szigorúan követi a legújabb divatirányzatokat, akkor horgolt ruhában is találkozik velük. Első pillantásra furcsának tűnhet, de próbálja elképzelni őket például farmerrel kombinálva.

8. Fókuszáljon az ujjakra is


Hogy elevenítsd fel a saját ruhádat, hogy ne tűnjön erőltetettnek? Nyúljon a jelentősen felfújt ujjú ruhákhoz. Nemcsak bájt adnak, de igazán elegánsan fog kinézni! Viseljen felfújt ujjú blúzt, még különleges alkalmakkor is. Arra azonban ügyelni kell, hogy ne vigyük túlzásba.

9. Mi nem hiányozhat minden nő szekrényéből

Akár szigorúan követi a trendeket, akár egyáltalán nem érdeklik önt, mindkettőnek rendelkeznie kell ezzel az öt ruhadarabbal. Természetesen lesznek mások is, de ezek legyenek az alfa és az omega minden szekrényben.

  • Minőségi farmer. Minden szekrényben sok jó farmernek kell lennie. Nem hibáztathatja a korlátozott választékot. Végül is csaknem kétszáz farmert lehet előállítani egy pamutcsomagból, ami előre megjósolja, hogy valóban mindenhol legyenek. Csak találja meg a megfelelőt.
  • Kombinálható kabát. Keressen egy univerzális kabátot, amely alkalmas lesz klasszikus pólóra, de kifinomult blúzra is.
  • Blúz, amelyre támaszkodhat. Fektessen be egy minőségi blúzba, amelyet valóban gyakran fog viselni. Ilyen blúzzal mindig megfelelőnek fog tűnni, és nem fog vele semmi rosszat csinálni.
  • Időtlen kis fekete ruha. Vigyázzon a választásukra, mert sokszor megmenthetik. Ha nem tudja, mit vegyen fel, akkor ez az időtlen darab a legjobb megoldás.
  • A fekete bőrkabát elengedhetetlen. Ezzel minden ruhát javítani fog, és ha megfelelően gondoskodik róla, akkor valóban sokáig szolgál.
Made Of Emotion
Női kabát Made Of Emotion M429
48560,00 Ft
Factcool.hu
Raktáron
A termék részletei
Pieces
Pieces - Zakó
13990,00 Ft
Answear.hu
Raktáron
A termék részletei
Esprit Collection
Esprit Collection Blézer khaki
35990,00 Ft
Aboutyou.hu
Raktáron
A termék részletei
SWING
SWING Bolero éjkék
42990,00 Ft
Aboutyou.hu
Raktáron
A termék részletei

10. Ajánlott tipp egy magyar nőnek

A népi és folklór motívumú ruházat egyre népszerűbb. A pólóktól a ruhákon át a nadrágokig. Egyre népszerűbb, és a folklór témák megtalálhatók a különféle ruházati cikkeken és textíliákon. Ha azonban az üzletek kínálata nem elég az Ön számára, sok okos és kreatív alkotó foglalkozik a folklór motívummal. Ma bármit megtalál ebben a témában, és feltétlenül felhívja sok járókelő figyelmét.

A divat minden nap előrelép van, és önön múlik, hogyan öltözködik. Akár szigorúan követi a legújabb trendeket, akár új kombinációk mellett dönt, fantáziájának nincsenek korlátai. Ebből a választékból azonban mindenki maga dönthet.

Kép forrásának előnézete: Svitlana Sokolova / Shutterstock.com