Lány szandál Fanni, SuperFit, 0-600036-2500, szürke - 21

19580,00 Ft

Márka: Superfit
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Pidilidi.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Lányos szandál Fanni SuperFit 0-600036-2500,Gyermek szandál Fanni,Gyermekek Kidníčková nyári cipő. A két száraz cipzár bekapcsolása. A szandálok maximális rugalmas talppal rendelkeznek, minőségi bőr talpbetét és appet, amely a gyermek boka a megfelelő helyzetben tartja.,Szélesség: m iv,Anyag:

felső - bőr /textil,bélés - bőr,talp - szintetikus

Ez az aranyos Superfit szandál nevű Fanni zárva előtte, így ideális társ minden kezdő túrázók, mivel a kis ujjak védve vannak.

kiváló minőségű és tartós velúr bőr, puha bőr talpbetét és plüss bőrbélés biztosítja, teljesen páratlan kényelmet biztosít.,Az állítható száraz cipzárral gyorsan és eltávolítható lehet.,Ezenkívül a szív alakú talp stabil lépést biztosít, és csúszásgátló.,Fanti a WMS M Iv.

Fanni elsősorban a kis hercegnők első lépéseire szolgál. Zárt felső szandál védi az ujjait, és egy rugalmas talp egy aranyos szív alakú kialakítás lehetővé teszi könnyű mozgás. A levegőszerkezetnek köszönhetően a lábak elég friss levegőt kapnak, de a csomagtartó még mindig elegendő tapadást biztosít. A talpa csúszásgátló és stabilitást és biztonságot biztosít.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre