Lányok szandálja FANNI, Superfit, 1-609037-8510, lila - 22

18485,00 Ft

Márka: Superfit
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Pidilidi.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Lány szandál FANNI, Superfit, 1-609037-8510.,Lány szandál FANNI,Lányok nyári bokacsizmája. Két tépőzárral rögzíthető. A szandál maximálisan rugalmas talppal, minőségi bőr talpbetéttel és a gyermek bokáját megfelelő helyzetben tartó támasztékkal rendelkezik.,Szélesség: M IV,Anyag: Aszfalt:

Felső - bőr/textília,bélés - bőr,talp - szintetikus

Ez a FANNI nevű aranyos, szuperfit szandál elöl zárt, ezért ideális társ minden kezdő gyalogosnak, hiszen a kis lábujjakat védi. A finom csillámpöttyök és az aranyos pillangók alkalmazása hozzájárul a sikeres megjelenéshez, anélkül, hogy az első járókelők funkcionális oldalát elhanyagolnák:

A kiváló minőségű és tartós velúrbőr a puha bőr talpbetéttel és a plüssbőr béléssel együtt abszolút páratlan viselési kényelmet biztosít.,Az állítható tépőzárral ellátott gyermekszandál gyorsan fel- és levehető.,Emellett a szív alakú talp stabil lépést biztosít, és csúszásmentes is.,A FANNI WMS M IV szélességben kapható.

A FANNI kifejezetten a kis hercegnők első lépéseihez készült. A zárt orrú szandál védi a lábujjakat, a rugalmas talp pedig aranyos szív alakú futófelülettel lehetővé teszi a könnyű és könnyed mozgást. A szellős szerkezetnek köszönhetően a lábak sok friss levegőt kapnak, de a cipő mégis elegendő tartást biztosít. A talp csúszásmentes, stabilitást és biztonságot nyújt.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre