Női Leggings Nebbia One Tone Pattern 677 Fekete M

18815,00 Ft
22200,00 Ft
-15%

Márka: Nebbia
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Insportline.HU

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Teljesen egyszerű, mégis nem lehet figyelmen kívül hagyni ezt a leggingst! A high waist szabás, és az erősebb, de mégis kellemesen illeszkedő anyag kiemelik a gyönyörű lábad és a karcsú derekad.. A Nebbia One tone pattern 677 női leggings magas derékkal rendelkezik, amely kissé eltakarja a hasat, optikailag meghosszabbítja a lábat, és nagyon nőiesnek hat. Az anyag, amelyből készül, szépen tartja az alakot, és viselés közben szinte nem is fogod érezni. Ráadásul a derék érdekes módon megoldott, enyhe "V" alakú szabása szépen formálja a csípőt, és hangsúlyozza a karcsú derekat, a húzott hátsó rész pedig javítja a fenék formáját. A finom 3D-s nyomás, amely kicsi "NEBBIA" feliratokból áll, érdekes részletet eredményez. Ez és az egyszínű dizájn egyszerűségükkel aláhúzzák a szépséged, és eldöntheted, hogy gyönyörű pirosban akarsz-e ragyogni, vagy inkább az egyszerűen kombinálható fekete klasszikust szereted.Technikai leírás:

high waist "V" alakú szabás,finom 3D logó nyomás,elasztikus és rugalmas anyag,egyszínű minimalista dizájn,összetétel: 80% poliamid, 20% lycra,Gondoskodj a ruházatodról és a bolygóról :)

Mosd alacsonyabb fokon azonos színű ruhákkal, ne hagyd vízben,Ne vasald, és ne használj szárítógépet,Ne használj öblítőt,Ha már nem akarod ezt a ruhadarabot, hasznosítsd újra, vagy ajándékozd el :)

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre