SPORT5 GTX, Superfit, 1-000236-8000, sötétkék, gyermek egész évben használható csizma, Superfit, 1-000236-8000, sötétkék - 30

34150,00 Ft

Márka: Superfit
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Pidilidi.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

SPORT5 GTX gyermek tornacipő, Superfit, 1-000236-8000.,A SPORT5 tornacipő tökéletes a szabadtéri kalandokhoz, és minden aktív gyermek számára alkalmas. A SPORT5 számos nagyszerű színben és kényelmes WMS szélességben kapható.

A funkcionális szintetikus bőr és a tartós textil kombinációja teszi a szuperfit cipőt bármire alkalmassá.,Két praktikus tépőzárral a SPORT5 gyermekcipő egyedileg a lábfejhez igazítható.,A fényvisszaverő lábujjvédővel ellátott lábujjvédő szintén menő és praktikus. A fényvisszaverő anyag a jobb láthatóságot is biztosítja,A SPORT5 kétszínű talpa a felhasznált anyagnak köszönhetően szuper könnyű és rugalmas. Jó tartást és tökéletes ütéscsillapítást biztosít.,Az innovatív GORE-TEX anyagnak köszönhetően a gyermekek lába mindig száraz és kellemes hőmérsékletű marad - bármilyen időjárás esetén.,A SPORT5 cipő kivehető textil talpbetéttel rendelkezik, és WMS W szélességben kapható.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre